Jin Shin Jyutsu® Amersfoort is een onderdeel van Yoga centrum Nei Tao
Linnaeus-serre 2 3823 DL Amersfoort tel.033-4550190 www.neitao.com


logo

Eenvoudig en direct toepasbaar.

Lezingen over Jin Shin Jytusu worden hier aangekondigd. Deze info komt nog.

Jin Shin Jyutsu: de zachte energievolle aanraking.

Jin Shin Jyutsu komt uit Japan en is een oude helingskunst die gebruik maakt van het menselijk energiesysteem. Door onze handen en vingers op de daarvoor bestemde plaatsen te leggen harmoniseren we de energie.
In Jin Shin Jyutsu werken we met 26 veiligheidsenergiesloten en 5 energielagen, de dieptes. In deze zelfhulpcursus wordt uitgelegd hoe een en ander werkt en hoe je er door middel van zelftoepassing mee kunt leren werken.

Om met Jin Shin Jyutsu kennis te maken en te leren omgaan worden er inmiddels over de gehele wereld cursussen gegeven. Hiervoor zijn er een aantal mensen opgeleid door Mary Burmeister en bevoegd om instructeurs op te leiden voor het geven van zelfhulpcursussen.
De cursussen worden alleen gegeven worden door de daarvoor bevoegde personen. De zelfhulpcursus van Nei Tao bestaat uit vier dagdelen en is verdeeld over twee dagen. De cursus vormt de basis van de Jin Shin Jyutsu. In de cursus, gebaseerd op het boek van Mary Burmeister, leer je de uitgangspunten achter de Jin Shin Jyutsu kennen en jezelf te helpen.

Er komen in de cursus de volgende punten aan de orde:

  • Energie en bewustzijn in de 5 dieptes
  • De energiedieptes en hun stromingen
  • De vinger-tenen toepassingen
  • De 26 veiligheidsenergiesloten
  • De basistoepassingen van de dagelijkse zelfhulp
  • De persoonlijke projecten

De cursus is een vermenging van theorie en doelgerichte praktijk zodat beide een geïntegreerd geheel vormen. Dat betekent dat je met elkaar oefent. Je leert dus het toepassen van de Jin Shin Jyutsu en waarom dat je het toepast.
Aan de basis van de cursus staat het Handboek Jin Shin Jyutsugeschreven door Alice Burmeister en Tom Monte, ISBN nr.9062290582.
Omdat ik zelf de Jin Shin Jyutsu (practinioner) cursus meerdere keren doorlopen heb en ook de instructor cursus gedaan heb, ben ik bevoegd de zelfhulp cursus te geven. Persoonlijk werk ik als zelf inmiddels 25 jaar met energie en 23 jaar met Jin Shin Jyutsu.

Datum: Momenteel staat er nog geen cursus of workshop gepland.

Maximum aantal deelnemers: 6 personen