Weekend retraite: Leven vanuit hart en ziel.

Benieuwd wat je hart je te vertellen heeft? Al wandelend jezelf gaandeweg afstemmen op je ziel? Wil je door stilte en geleide meditaties de verbinding tussen hoofd, hart en ziel herstellen? Dan is dit een weekend retraite voor jou.
Andere cursussen van Nei Tao:

Dit weekend is voor jou, als je een volgende stap wilt zetten op jouw pad. Als je je hartsverlangen wilt verdiepen en je zielsverlangen verder vorm wilt geven. En, als je dat wilt combineren met buiten wandelen ben je van harte welkom. Je hoeft geen geoefende wandelaar te zijn.
Resultaat?
Een weekend retraite voor jezelf, waarin je kennismaakt met jouw ego en jouw zielsverlangen. Je gaat uitgerust en geïnspireerd weer naar huis. Je weet wat je volgende stap op jouw levensreis is. En je hebt de energie om hem te nemen.

Tijdens het wandelen krijg je vragen mee die je helpen helder te krijgen wat jij wilt, te accepteren hoe het nu is en om in actie te komen.
Daarnaast doen we gerichte, energetische ontspanning en meditatie oefeningen. Komende uit de Japanse Jin Shin traditie, de Yoga en de Chinese Chi Gong. De basis van de workshop is de Transformational Presence van Alan Seale. Dat is een staat van zijn waarin je leeft en werkt vanuit een diepgaande afstemming op jouw ziel, missie of levensdoel. Deze ‘presence’ opent de deur naar het potentieel wat altijd beschikbaar is. Het wacht in stilte op jouw uitnodiging.
We werken met krachtige geleide meditaties en visualisaties die je in contact brengen met je ziel en je ego. Je stapt in de kracht en energie van het potentieel en krijgt zicht op concrete eerste stap(en) die je kunt zetten.
Door vanuit contact met je kern te vragen: ‘Wat laat deze situatie mij zien? Wat wil hier gebeuren?’ en ‘Wie vraagt ‘het’ mij te zijn?’ ontdek je het potentieel in de situatie en kun je intuïtief aanvoelen wat jouw volgende stap is.

Het weekend is op 7,8 en 9 december 2018 bij de broeders van Huijbergen. Zij zijn een broederschap die dagelijks een lauden en een vesper in de kapel verzorgen. Ze willen bijdragen aan zingeving en stellen hun gastenkamers beschikbaar voor dit weekend. We beginnen vrijdagmiddag om 14:00 uur en eindigen zondagmiddag om ca 16:00 uur.

Hoeveel deelnemers?
Er kunnen maximaal 11 mensen deelnemen mits minimaal 6 een kamer delen.
De kosten voor het programma en verblijf bedragen € 250. Voor particulieren is dit bedrag inclusief BTW.
Ben je BTW-plichtig dan komt hier de BTW nog bij. Alle kamers hebben een eigen douche en toilet.
Voor de deelnemers zijn er 3 kamers voor 2 personen en 5 één persoonskamers.
Opgeven kun je hier

Dit wandel weekend wordt verzorgd door Anne-Marie Reimert en Twan Robben.
Anne-Marie is van oorsprong begeleider van veranderingsprocessen en trainer/coach. Zij heeft verschillende pelgrimstochten gemaakt.
Twan heeft een eigen Yoga centrum waar hij Yoga, meditatie, Chi Gong en Mind in Body Training geeft. Tevens begeleidt hij ook individuele veranderings processen als energetisch coach. Twan wandelt graag. Opgeven doe je door een mailtje te sturen naar Anne-Marie: anne-marie@ikfloreer.nu


Jin Shin Yoga en Mind in Body Training zijn bedacht en ontwikkeld door Twan Robben 2018©